TOP

Supertrash populairste merk in Verenigd Koninkrijk

Het Nederlandse dameslabel Supertrash staat op nummer 1 in de 'Top brand of the week'-lijst van de website Polyvore en de Britse krant The Independent.

The Independent UK bericht iedere week over de meest populaire merken van de website  Polyvore. De lijst is gebaseerd op deze site, waar bezoekers hun modevoorkeuren kenbaar maken op hun online profielen. De website telt 6.5 miljoen bezoekers per maand.

Concurrenten
Supertrash stootte deze week de Britse modeketen Topshop van de eerste plaats. Een week eerder kwam Supertrash, het merk van de Nederlandse ondernemer Olcay Gulsen, al binnen op een vijfde plek. The Independent noemt het merk een ‘it-label’. Andere merken die het deze week aflegden tegen Supertrash zijn Rag&Bone, Fat Face en Jane Norman. De lijst wordt iedere week ververst.

Supertrash
Het merk is sinds 2009 volledig in handen van Olcay Gulsen. Zij haalde Supertrash in 2004 naar Nederland vanuit New York. Het label richt zich op succesvolle vrouwen met een uitgesproken persoonlijkheid. De kleding is trendy, maar niet te gepolijst. Wereldwijd succes met Supertrash is voor Gulsen het ultieme doel.