TOP

Supertrash opent eigen winkels

Supertrash gaat dit jaar een aantal eigen winkels openen. Op 17 april is de eerste winkel geopend in Eindhoven. Maastricht (28 april), Laren (29 april) en Utrecht (1 mei), volgen.

SuperTrash is inmiddels verkrijgbaar in meer dan 370 boetieks, dan is de volgende logische stap het openen van eigen brandstores”, aldus Kim Harmsen, marketing manager van Supertrash. Volgens haar kun je met een eigen winkel heel goed laten zien waar je als merk voorstaat en die beleving aan de consument meegeven.

De andere locaties zijn nog onbekend. Harmsen laat weten dat de winkels wel op A1-locaties in grote steden worden geopend.

Uiterlijk winkels
De winkels zijn tussen de 80 en 120 vierkante meter. Harmsen: “Het concept van een walk-in wardrobe staat centraal en de consument moet het gevoel hebben dat ze in de watten gelegd wordt. Alles straalt luxe, vrouwelijkheid en subtiele sexiness uit.”

Samenwerking 
Alle winkels van SuperTrash die in Nederland geopend worden, zullen eigendom zijn van Fashion Brand Retail Holding, een dochtermaatschappij van Van As Beheer van Cees en Claudia van As. Zij zijn ook verantwoordelijk voor alle Tommy Hilfiger-winkels in Nederland. Supertrash zegt in een reactie heel blij te zijn met de samenwerking, “omdat ze veel retailervaring hebben en dit Supertrash in het opzetten van eigen brandstores ontzettend zal steunen.”