TOP

Supertrash komt met EK-jurkje

Na het enorme succes van het oranje jurkje dat Supertrash in 2010 ontwierp voor Bavaria, komt het modemerk dit EK opnieuw met een jurkje, dat exclusief bij Albert Heijn en in de eigen webshop wordt verkocht voor €9,99.

Bavaria is dit EK in zee gegaan met Spijkers & Spijkers voor het ontwerp van het nieuwe oranje jurkje, dat in april gepresenteerd werd. Overigens liet de bierfabrikant gisteren aan Omroep Brabant weten dat dit jurkje ‘vrijwel helemaal uitverkocht’ is.

Thousandways 

Waarschijnlijk met het enorme succes van het vorige WK-jurkje in het achterhoofd, komt Supertrash dit jaar op eigen kracht met een EK-jurkje. Het is een speciale editie van de bekende Thousandways Dress, die op talloze manieren gedragen kan worden. Voor deze gelegenheid heet hij Winning Ways Dress en is hij uitgevoerd in oranje.

Albert Heijn

Het Supertrash EK-jurkje is vanaf vandaag voor €9,99 te koop bij Albert Heijn (ook online) en in de webshop van Supertrash in one-size-fits-all. Dat lijkt een koopje, aangezien de Thousandways Dress van Supertrash normaal €69,95 kost.