TOP

Stimuleer de verkoop met Chanel no 5

Vrouwen verleiden mannen het beste met het geurtje Chanel no. 5. Ze trekken het meeste aandacht zodra ze zich hiermee besprekelen. Wellicht een interessant weetje voor de vrouwelijke verkoopsters in mannenmodezaken?

Dat blijkt uit onderzoek van drogisterijketen Superdrug onder 3000 Briste vrouwen. Styletoday Be Delicious van DKNY volgt op de tweede plaats, daarna Ghost, Eternity for Woman (Calvin Klein) en Hugo Woman (Hugo Boss). “Parfum is altijd al een sfeermaker geweest en vrouwen gebruiken het al jaren om een extra dimensie toe te voegen aan hun voorkomen”, zegt  Steve Jebson van Superdrug dinsdag in de Britse krant Daily Mail. Tweederde van de ondervraagde vrouwen trok met Chanel No 5 wel eens de aandacht van een toevallige passant. 85 procent krijgt regelmatig complimentjes van mannen.

Als het parfum zo verleidelijk is en de aandacht van mannen trekt, is het wellicht een goede manier om de verkoop in de mannenmodezaken te stimuleren? Test het door je vrouwelijke verkoopsters eens te besprenkelen met een van de top 5 geurtjes. Dan heb je meteen een goed cadeau voor de feestdagen.

Top-20 meest verleidelijke parfums:
1. Chanel No 5 by Chanel
2. Be Delicious by DKNY

3. Ghost by Ghost

4. Eternity for Women by Calvin Klein

5. Hugo Woman by Hugo

6. Classique by Jean Paul Gaultier

7. Cool Water Women by Davidoff

8. Angel by Thierry Mugler

9. Anais Anais by Cacharel

10. Obsession by Calvin Klein

11. Touch of Pink by Lacoste

12. DKNY Delicious Night

13. Miss Dior Cherie by Christian Dior

14. 212 Sexy for Women by Carolina Herrera

15. Diamonds by Emporio Armani

16. Cerutti by 1881

17. Classic She by Emporio Armani

18. Daisy by Marc Jacobs

19. Pure Poison for Women by Christian Dior

20. Prada by Prada