TOP

Belgische distributiepartner voor Brunotti

Het board- en lifestylemerk Brunotti heeft in het Belgische bedrijf G-Force een nieuwe partner gevonden om Brunotti in België en Luxemburg weer stevig op de kaart te zetten.

Directe distributie

Het bedrijf G-Force, onder leiding van Gabriel en Gunther Heuvelmans, ziet kansen voor Brunotti in België en Luxemburg door middel van directe distributie. Het voordeel van directe distributie is dat er snel gereageerd kan worden op het gebied van sales, distributie en marketing vanuit het hoofdkantoor in België.

Succes verzekerd

Zelfs na een afwezigheid van een paar seizoenen op de Belgische markt is Gabriel Heuvelmans van G-Force overtuigd dat de Brunotticollecties in onze buurlanden een perfecte aanvulling vormt op de markt. “Een ander punt dat ons zeker zal helpen om succes te verzekeren is het sterk marketing apparaat binnen Brunotti”, zo vult Heuvelmans aan.

Vanuit een 650 vierkante meter grote showroom zal G-Force in het nieuwe jaar beginnen met de verkoop van de Brunotti herfst- en wintercollectie 2010-2011. G-Force is overigens ook agent voor onder andere de merken Icepeak (België), Iguana (Benelux) en Drunknmunky (Benelux).

T +31 (0) 3 237 64 06

E: info@gforce.be