TOP

Spijkers en Spijkers onthullen collectie Claudia Sträter

Donderdagavond is de collectie van Spijkers en Spijkers voor Claudia Sträter onthuld. Het designduo ontwierp een prêt-à-porter lijn voor de vrouwenmodeketen.

Het is een slimme zet van Claudia Sträter om Spijkers en Spijkers een collectie te laten ontwerpen. De zussen Truus en Riet Spijkers hebben in het buitenland al een flinke naamsbekendheid verworven. Zo showen ze hun eigenzinnige vrouwbeeld en opvallende geometrische ontwerpen al een tijdje op de London Fashion Week.

Spijkers en Spijkers: “De kracht van een vrouw kan soms ook haar vrouwelijkheid zijn. In die zin past Claudia Sträter prima bij onze stijl en wat wij willen uitstralen.”  Het is niet de eerste keer dat Claudia Sträter samenwerkt met Nederlandse topdesigners. De Belgische Cathy Pill en de Nedelandse bekendheid Jan Taminiau gingen Spijkers en Spijkers al voor.

Claudia Sträter´s hoofddesigner Ger-Jan de Gilde zegt over de samenwerking: “Wij bewonderen Truus en Riet Spijkers enorm en zijn gefascineerd door hun unieke manier van ontwerpen. Ze combineren hun artistieke talent met groot vakmanschap en dat resulteerde in een spannende mix van klassiek en modern, kracht en elegantie. We verheugen ons er enorm op de Spijkers en Spijkers by Claudia Sträter collectie aan onze klanten te tonen.”

Vanaf 18.00 uur donderdagavond is de Spijkers en Spijkers by Claudia Sträter collectie verkrijgbaar in winkels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Groot-Brittannië en Ierland.

Bekijk hieronder de beelden van de BN’ers die samen met hun zussen naar de presentatie kwamen: