TOP

Soofie’s lanceert nieuw jassenmerk voor meisjes

Zoek je een bijzondere winterjassencollectie voor meisjes? Dan kun je vanaf nu terecht in de webshop van Rebecca Kroese. De klassiek getinte jassen zijn nu nog alleen daar te verkrijgen, maar de bedoeling is dat Soofie's straks ook aan de winkelier gaat leveren.

Niet vaak duikt er zoiets eigens op in het kindermodesegment. Het is een collectie voor liefhebbers: Soofie’s maakt een kleine, maar bijzondere collectie jassen die je zowel op feestelijke momenten kunt dragen als op een stoere jeans combineert. De sjieke jassen van mooie materialen hebben een hoog meisjesgehalte, maar zijn niet tuttig. Bij het ontwerp hield Rebecca Kroese rekening met ieder meisje tussen 1 en 11 jaar, met elke uitstraling: van prinses tot stoere meid en van een romantisch typetje tot een hippe dame.

Nu nog is de collectie bescheiden van omvang en laat Rebecca Kroese de ontwerpen in Nederland produceren. Het is de bedoeling om straks ook aan winkeliers te gaan leveren. Contacten met een producent in het buitenland zijn hiervoor al gelegd.

De collectie zal ieder seizoen aanvulling krijgen van nieuwe modellen of nieuwe stoffen. Binnenkort gaat de collectie uitgebreid worden met bijpassende tassen in dezelfde materialen. Prijzen van de jassen variëren van 69 euro tot 89 euro.

http://www.soofies.nl