TOP

Nieuw online warenhuis: KidsFavorites

Christa Bosman-Wateler opende op 1 oktober 2009 de kindercadeauwebwinkel van KidsFavorites met interessante tools die handig zijn voor elke webwinkel. Er is zelfs een hoekje waar moeders hebberig van worden.

Het mocht niet zomaar de zoveelste webshop worden, maar een online cadeauwinkel die echt onderscheidend is. Christa Bosman die al 3,5 jaar werkzaam was in de interactieve marketing en al langer in de modebranche, ontdekte tijdens een eerdere klus dat drukke moeders van vandaag behoefte hebben aan een totaalconcept voor kindercadeautjes, zodat ze ondanks de dagelijkse hectiek toch met het leukste kadootje of de hipste kinderkamerinrichting voor de dag te komen.

Merken bij Kidsfavorites zijn ondermeer Colorique, Souza for Kids, Franck & Fischer, Groovy Girls en Lillifee. Ook de merken Manhattan, Janod, Kardiack Design, Kidorable, Mimilou, Nybble, Funkybox, Pep & Juul, PlayMaïs, POPJE, Puzzibits, Rice, Snoozebaby, Three by Three, Trolls and Fairytales en Villa Carton kun je er krijgen.

Gemakstools

De site biedt niet alleen een ruim asortiment, maar is ook van veel gemakken voorzien. Op de homepage is er een uitnodigende slideshow van allerlei producten. Zoeken naar het juiste artikel kan op verschillende manieren. Je kunt er op verschillende manieren betalen, klanten kunnen een wenslijst aanmaken, er is een Birthday Club en Kidsfavorites voert een stempelspaarsysteem. Bestellingen worden feestelijk ingepakt en als je dat wil van een kaartje met een persoonlijke boodschap voorzien.

Birthday Club
Met de Birthday Club levert KidsFavorites bij verjaardagen een bijdrage aan de feestvreugde. Iedereen die zich inschrijft krijgt per e-mail, 2 weken voor de verjaardag, een digitale waardebon van EURO 5,-.

Spoil Yourself
En KidsFavorites gaat nog een stapje verder. Want met het blog MamsFavorites kunnen moeders zichzelf verwennen. MamsFavorites informeert over leuke, interessante, spannende, trendy en belangrijke zaken op het gebied van mode en lifestyle. Soms gericht op kids of gezin maar wel altijd op zo’n manier dat het bijdraagt aan het ultieme ‘spoil yourself’-gevoel.