TOP

5x innovatieve jassenmerken voor mannen

Met het natte, koude klimaat in Nederland zijn jassen een belangrijk onderdeel van je assortiment. Daarom selecteert Textilia vijf merken die innovatieve jassen maken voor de man.

Als het gaat om jassen spelen technische stoffen met functionele eigenschappen als waterdichtheid en isolerende werking een grote rol. Deze merken besteden in ieder geval veel aandacht en tijd aan de ontwikkeling van innovatieve jassen: 

1. Welter Shelter

Het Nederlandse merk Welter Shelter heeft voor het komende winter 2018-seizoen modellen met lamswollen isolatie die zowel licht van gewicht zijn als extra warm. Welter Shelter is voor komende inkoopseizoen weer te vinden op de Pitti Uomo in Florence.

Inkoop via peter@welter-shelter.com

2. Sunstripes

Suntripes is wederom een Italiaans merk; dit merk brengt meer dan alleen jassen maar zet door zijn specialisatie op het gebied van technische stoffen hier wel sterk op in. Zo is een aantal modellen gebruikt gemaakt van een exclusief ontwikkelde soft shell-stof die water- en windafstotend is. Sunstripes staat eveneens op de komende Pitti Uomo.

Inkoop via: Studio C Company info@studioccompany.nl

Sunstripes aw18
Sunstripes herfst-winter 2018

3. Aspesi

Officieel is Aspesi een volwaardig mannenmodemerk,  maar de jassen van dit Italiaanse merk zijn bijzonder goed dankzij hun technische constructie. Daarnaast zijn de jassen behalve functioneel ook mooi qua design.

Inkoop via Navy Agency mail@navyagency.nl

Aspesi jas
Aspesi

4. People of Shibuya

People of Shibuya heeft zoveel keuze dat er voor ieder wel wat wils tussenzit. De jassen van dit merk kenmerken zich door een minimalistisch design gecombineerd met innovatieve toepassingen zoals uitneembare voeringen en waterafstotende materialen.

Inkoop via Absolute Fashion rob@absolute-fashion.com

5. Colmar

Colmar is een Italiaans merk dat goed is in lichtgewicht donsjacks, maar ook nettere modellen die dankzij hun technische afwerking ideaal zijn voor Hollandse klimaat. Ook Colmar staat voor komend winterseizoen op de Pitti Uomo.

Inkoop: via Bulthuis agenturen info@bulthuisagenturen.nl