TOP

Smart x Valizz by Ilja Visser

Woensdagavond showde Ilja Visser haar nieuwe collecties tijdens Fashion Week, de volgende ochtend presenteerde de modeontwerpster een heel ander ontwerp van haar hand: een Smart geïnspireerd op haar label Valizz.

Ilja Visser is een groot fan van zowel chocolade als Smart. Die elementen heeft ze nu kunnen combineren in haar ontwerp voor de nieuwe Smart x Valizz by Ilja Visser. Het autootje ziet er dan ook uit alsof het in een chocoladebad is ondergedompeld.

Donderdagochtend werd de limited edition van Smart gelanceerd in The College Hotel in Amsterdam. Met haar label Valizz richt Ilja Visser zich op de kosmopolitische vrouw die lichtgewicht reist en slim combineert met acht kledingstukken. Deze acht kledingstukken passen perfect in de ronde Valizz-koffer, die je weer prima in de Smart kwijt kunt. De nieuwe Smart zal in een oplage van acht verkrijgbaar zijn mét koffer.

De bekleding van de Smart x Valizz is van chocoladebruin kroko-leer, en overal zijn kleine Valizz-details aangebracht. Het design-autootje is vanaf komend najaar te koop bij de Smart- dealer.

En dan maar hopen dat het chocolaatje op wielen niet in de grachten van Amsterdam wordt gegooid…