TOP

Skullcandy Outdoor Railbattle groter dan ooit

Het snow event Skullcandy Outdoor Railbattle is dit jaar groter dan ooit, dankzij de bijdrage van meerdere sponsoren. Brunotti is een van de sponsoren van het event, dat op zaterdag 13 juni plaats vindt naast Snow World in Zoetermeer.

De eerste Skullcandy Outdoor Railbattle (snowboard en freestyle ski) was in 2007. De battle is dit jaar echter groter dan vorige jaren. Er zijn meer riders (zowel snowboarders als skiërs), er wordt gestreden op een hoger niveau en er is nog meer prijzengeld (meer dan €1000 in totaal). Voor de winnaar is er daarnaast ook een tweejarig sponsorcontract bij Brunotti binnen te slepen.

Deelnemers kunnen meedoen in de categorieën Snowboard en Ski, beiden onderverdeeld in men, girls & rookies. De setup bestaat uit een downrail, een downbox en een doubledownrail. In sessies van 25 minuten kunnen riders hun kunstje doen, wat vervolgens wordt beoordeeld door een jury van professionals. Naast Brunotti en Snow World sponsoren ook Go Fast, Thrill-seeker, Opvakantie.nl, Fireman, Reprezent Boardsupplies, Forum Snowboards en Themustachio.com het event.

Inschrijven kan via railbattle@thrill-seeker.nl en de kosten zijn €25 (inclusief barbecue).