TOP

Sissy-Boy opent winkel in Antwerpen

Modestad Antwerpen krijgt in de zomer van 2009 een winkel van Sissy Boy Homeland. De vestiging is de eerste van het Nederlandse merk in België.

In Nederland telt Sissy-Boy al ruim dertig vestigingen. Op 6 november is de opening Schiphol Plaza aan de beurt. Op 28 augustus gingen de deuren open van Sissy-Boy Homeland in Laren. Het merk timmert behoorlijk aan de weg en lanceerde half oktober ook al zijn nieuwe webshop. Voor het filiaal in Tilburg kreeg Sissy Boy van bezoekers van het winkelcentrum een prijs als beste winkel van het Pieter Vreedeplein in 2008.

Kenmerkend voor de winkels is dat Sissy Boy iedere winkel een unieke etalage, assortiment en interieur geeft. Naast mode, met wollen pakken, zijden jurken, basics en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen, brengt Sissy Boy Homeland ook een collectie met meubels, woonaccessoires, servies, lampen en verzorgingsproducten. In sommige filialen is ook horeca aanwezig.

Andere Homelandwinkels zijn ondermeer te vinden op het KNSM eiland in Amsterdam, in Magna Plaza en in het Mosae Forum in Maastricht.