TOP

Shirley van Doorn is nieuwe accountmanager Bengels

Accountmanager Monique van Hövell tot Westerflier heeft het stokje doorgegeven aan Shirley van Doorn. De wisseling van de wacht heeft per 1 oktober 2011 plaatsgevonden.

Voor velen in de kindermodebranche is Shirley van Doorn geen onbekende. Ze was namelijk accountmanager bij het vakblad Schoenvisie, zodat leveranciers van kinderschoenen haar waarschijnlijk al hebben ontmoet.

In haar nieuwe functie als accountmanager van Bengels volgt Shirley Monique van Hövell tot Westerflier op. Monique gaat Mybusinessmedia niet verlaten, maar heeft een nieuwe uitdaging gevonden als accountmanager van de titel Mediafacts. Monique over Shirley: “Ik heb het volste vertrouwen in Shirley’s professionaliteit. Ze is een vakvrouw op en top en zal zich heel snel thuisvoelen in het kindermodesegment, nu ze zelf twee jonge kindjes heeft.”

“Ik ben blij dat Monique opgevolgd wordt door een doorgewinterde saleswoman”, aldus Eva Guldemond, projectredacteur van Bengels. “Bovendien hebben Shirley en ik al eerder samengewerkt en weet ik zeker dat we een gezellig en geolied team zullen vormen.”

Het nieuwe beursnummer
De productie van Bengels 1 2012 is inmiddels gestart. Dit superdikke beursnummer met de collecties voor winter 2012 verschijnt op 10 januari 2012, vlak voor Kleine Fabriek.

Deadlines
Redactioneel materiaal dient uiterlijk maandag 12 december 2011 binnen te zijn.

Advertentiemateriaal dient uiterlijk vrijdag 23 december 2011 binnen te zijn (in tegenstelling tot eerdere berichtgeving).

Contactgegevens

Advertenties:
Shirley van Doorn is vanaf 17 oktober te bereiken via s.doorn@mybusinessmedia.nl, 06 – 5124 7799

Redactie: Eva Guldemond, e.guldemond@mybusinessmedia.nl, 020-4602209.