TOP

Francisco van Benthum wint Quintessentially Award

Francisco van Benthum heeft op 28 september de UK Quintessentially Award gewonnen in de categorie 'Best Emerging Fashion Designer of the Year'. De Nederlandse mannenmodeontwerper mocht de prijs in Londen ophalen.

Francisco van Benthum was samen met fashiondesigners David Koma, Mary Katranzou, Emilio de la Morena en Dion Lee genomineerd voor ‘Best Emerging Fashion Designer of the Year’, maar kwam uiteindelijk als grote winnaar uit de bus. Van Benthum deelde het podium met niet de minste modeontwerpers, een andere award, de Quintessentially Award for Excellence, ging namelijk naar Sarah Burton en Tom Ford.

Over de organisiatie
De Quintessentially Awards is een initiatief van Quintessentially, een toonaangevende luxury lifestyle groep en private member’s club. De awards zijn vorig jaar in het leven geroepen om makers en aanbieders van luxe en finesse over de gehele wereld, die het Quintessentially ethos van kwaliteit, stijl en service delen, te eren. Er werden ook awards in de categorieën Beste Interieur Designer, Hotel, Stylist, Spa en Architect uitgereikt.