TOP

Genomineerden JFK Greatest Man 2011 bekend

JFK magazine reikt op 29 oktober voor de vijfde keer JFK's Greatest Man Award uit. Voor deze titel nomineerde het magazine maar liefst 50 mannen. Een aantal van hen zijn Jan Taminiau, Jort Kelder, Arie Boomsma en Matthijs van Nieuwkerk.

De winnaar van JFK’s award moet meer in huis hebben dan enkel een leuke outfit, namelijk charisma, lef, ruggengraat, flair en gevoel voor humor. Het blad nomineerde een flink aantal mannen, waaronder Frank de Boer, Hans Teeuwen, Herman den Blijker, Herman Koch, Jort Kelder en Matthijs van Nieuwkerk. Vijftig zijn er verreweg te veel om op te noemen, Houdt daarom de site van het magazine in de gaten. De winnaar wordt op zaterdag 29 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het JFK Greatest Man-gala in Hotel Okura Amsterdam.

Over de award
JFK magazine wil met deze award succesvolle mannen onder de aandacht brengen en zo laten zien wat voor talent Nederland te bieden heeft. JFK’s Greatest Man wordt gekozen door de redactie van JFK onder leiding van hoofdredacteur Willem Baars. JFK wordt net als voorgaande jaren in deze keuze bijgestaan door een adviescommissie bestaande uit drie grootheden. Allen zijn succesvol in hun eigen vakgebied, fashionable in hun eigen stijl en cool op hun eigen manier. De adviescommissie van 2011 bestaat uit Dinand Woesthoff, Wilfred Genee en Francisco van Benthum. De afgelopen vier jaar hebben Hugo Borst, Peter R. de Vries, Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw de award in ontvangst genomen.