TOP

Sapph gaat nieuwe samenwerking aan met gastontwerper

Het lingeriemerk werkt na Victoria Koblenko opnieuw samen met een gastontweper. Dit keer is het dat Renate Gerschtanowitz.

Renate Gerschtanowitz is de nieuwe gastontwerper van Sapph. Ze heeft een beach-, lingerie- en loungewear collectie ontwerpen die aansluit bij  ‘haar eigen visie op vrouwelijkheid’.  

“Aan de tekentafel heb ik gekeken naar wat wij vrouwen mooi en fijn vinden”, vertelt ze in een persbericht. Ze gaat verder: “De shapes en afwerking heb ik vervolgens vormgegeven vanuit mijn eigen, nonchalante chique stijl. De collectie is sensueel en gemaakt van mooie materialen, maar functionaliteit vind ik minstens zo belangrijk. Goede lingerie heeft een perfecte pasvorm, staat mooi onder je kleding en doet iets voor je lijf. Waarom zou je het anders aantrekken?”

Een bijzonder detail in de collectie is het gebruik van een subtiele platte strik. Deze zat ook in de trouwjurk van Renate verwerkt. “Sweet memories dus!”, aldus Renate.

Beachwear

De swimwearcollectie bestaat uit klassieke cuts en basic kleuren, gecombineerd met grafisch prints. “De badpakken zijn mijn trots. Deze pareltjes zijn zo gesneden dat ze je lijf op een slimme, maar super sensuele manier bedekken. Niet alleen om in te zonnebaden, maar ook fijn voor zwoele avondjes uit. Mooie rok erop, hoge hakken eronder en klaar bent je.”