TOP

SanomaVentures investeert in winkelreviewsite Wugly.nl

Winkelreviewsite Wugly.nl heeft een nieuwe investeerder: SanomaVentures.

SanomaVentures gaat in winkelreviewsite Wugly.nl investeren, een platform met een database van onafhankelijke winkelbeoordelingen van consumenten.

Strategische partner
Frank Quix, directeur en oprichter Wugly.nl: “Met Sanoma hebben we een strategische partner aan boord gekregen waarmee Wugly.nl snel meer naambekendheid kan krijgen en waarmee we ons platform naar het volgende niveau kunnen krijgen. Samen met onder andere Kieskeurig.nl kunnen we de consument een volwaardige service bieden in de customer journey. Voor onze klanten kunnen we meer toegevoegde waarde leveren als het gaat om de informatieverstrekking. Tot slot biedt de samenwerking met Sanoma ons de mogelijkheid versneld te investeren in nieuwe markten.”

Nieuwe kansen
Wugly.nl helpt consumenten bij het vinden van informatie over lokale winkels door ervaringen van anderen. Sanoma ziet goede kansen in het slaan van de brug tussen online en offline. Herman Kienhuis, investment director SanomaVentures: “Offline en online winkelen bieden samen nieuwe kansen. Wugly heeft een waardevol platform met winkelbeoordelingen opgebouwd dat daarin een belangrijke rol kan vervullen.”

Vernieuwde site en app
Als onderdeel van de samenwerking wordt er een vernieuwde website en app gelanceerd. De bèta versie van de vernieuwde online – en tabletsite is al beschikbaar. De mobiele site en bijbehorende app volgen op korte termijn.

Over SanomaVentures
SanomaVentures is onderdeel van de Europese media & educatie groep Sanoma Corporation. SanomaVentures heeft als doel om startende bedrijven te ondersteunen door het verstrekken van kapitaal, mediabereik, kennis, netwerk en actieve begeleiding.