TOP

Samenwerking Modint en Acconavm

Succesvol ondernemen heeft ook alles te maken met een gezonde bedrijfsvoering. De inrichting van de financieel-administratieve bedrijfsprocessen vraagt daarbij om gerichte branche expertise en ervaring.

Datzelfde geldt voor de interpretatie van bedrijfsresultaten. MODINT is daarom een samenwerking aangegaan met acconavm en kan daarmee haar leden nu ook accountancy dienstverlening te bieden.

Vliegwiel effect
Vanuit de samenwerking met MODINT ontstaat een vliegwiel effect; de accountants van acconavm en de branche specialisten van MODINT combineren hun kennis, ervaring en branche expertise waardoor aan klanten van MODINT echte toegevoegde waarde wordt geboden.

Fiscale helpdesk
Voor MODINT leden is een fiscale helpdesk ontwikkeld, waarmee eerstelijns support aangaande alle belastingwetten van specialisten / fiscalisten tegen een vast en laag maandtarief geboden wordt. Deze advisering heeft bijvoorbeeld betrekking op pensioenproblematiek voor DGA’s, fiscale, financiële en estateplanning, herstructureringen, fiscaal vriendelijk belonen en gebruikmaken van vrijstellingen. Daarnaast is accon¢avm erg actief op het gebied van fusies en overnames.

MODINT is ervan overtuigd met deze service aan MODINT leden de concurrentiekracht van haar leden nog meer te versterken.