TOP

Friends For Fashion wordt agent van MillionX

Het kindermodeagentuur Friends For Fashion, bekend van de merken Max Collection, Nickel Sportswear en Mills Kids wordt agent van het Duitse merk MillionX voor de Nederlandse en Belgische markt.

MillionX is niet helemaal onbekend in het Nederlandse kindermodesegment. In het verleden werd de kinderlijn van het merk door Carla van Beek van Van Beek Agenturen verkocht in Nederland. Jack Vrins en Carla van Beek zijn overeengekomen om MillionX samen weer groot te maken in Nederland. Carla zal vanuit de showroom van Friends For Fashion het verkoopteam gaan versterken.

MillionX brengt voor kinderen een stoere broekenlijn van maat 128 tot 176. Het merk heeft in het brede assortiment ook speciale modellen opgenomen voor dikkere en smalle kinderen. Er is een voorraadprogramma waaruit per maat bijbesteld kan worden.

De nieuwe collectie van MillionX is te zien (en te koop) vanaf 10 en 11 januari op Just Kidz in het WFC te Amsterdam. Enkele modellen doen mee aan de modeshow. Daarna is de collectie te orderen in de showroom van Friends For Fashion in Loon op Zand en tijdens All Fashion Fairs. Dan zijn ook Max Collection, Nickel Sportswear en Mills Kids te bezichtigen.