TOP

Samenwerking Eastpak en Ed Banger Records

Na samenwerkingsverbanden met onder andere Eley Kishimoto, Raf Simons, the Hives, The Prodigy, Ozzy Osborne en Slash, zal het Franse electro-label Ed Banger Records zijn stempel op de tassencollectie drukken.

Art director So Me van Ed Banger Records en Eastpak hebben de handen ineengeslagen. Twee van Eastpak’s meest populaire tassen, de iconische ‘Padded Pak’r’rugzak en de klassieke schoudertas ‘Delegate’ zijn vanaf deze maand verkrijgbaar met een unieke ‘French Touch’. Het patroon is verkrijgbaar in twee kleurencombinaties: tweekleurig zilvergrijs op een zwarte achtergrond en fel paars op een zwarte achtergrond. De tassen zijn geproduceerd in een beperkte oplage voor wereldwijde distributie en hebben unieke ontwerpdetails.

Naast de lancering van de reguliere Eastpak-tassen, zijn er ook nog twee speciale beperkte edities geproduceerd voor ‘Cool Cats’, Ed Banger Records’ eigen retailproject, en voor het Franse modewalhalla Colette, waar de vrouw van Pedro Winter (oprichter Ed Banger Records) werkt. Deze tassen zijn verpakt in speciale papieren tassen, elk gecustomized door So Me.