TOP

Roberto Cavalli te gast tijdens zomereditie Pitti Uomo

Roberto Cavalli is een van de merken die te gast is op de 94ste editie van de Pitti Uomo. Het Italiaanse merk houdt een modeshow tijdens de komende Pitti, die van 12 tot en met 15 juni 2018 wordt gehouden in Florence.

Roberto Cavalli presenteert tijdens de Pitti Uomo in Florence zijn eerste mannencollectie ontworpen door Paul Surrdige, de nieuwe creatief directeur van het modehuis. 

“Het merk Roberto Cavalli is geboren in Florence en daarom is het vanzelfsprekend dat we in deze stad een herlancering doen. We zijn erg blij dat Paul Surridge gastontwerper is tijdens de 94ste editie van Pitti Uomo en er zijn eerste mannencollectie voor Roberto Cavalli lanceert. Mannenmode is een belangrijke, groeiende markt voor onze business en Pitti Uomo is een perfect platform voor Paul’s talent, visie en ervaring,” aldus Gian Giacomo Ferraris van The Roberto Cavalli Group. 

Pitti Uomo maakte onlangs bekend dat Craig Green ook gastontwerper is tijdens de Pitti Uomo in Florence. De Britse mannenmodeontwerper toont tijdens een exclusief Pitti-event zijn lente-zomer 2019-collectie. 

De 94ste Pitti Uomo wordt van 12 tot en met 15 juni gehouden in Florence.