TOP

Repeat store viert feestje met Doutzen Kroes

Donderdag 3 september vierde Repeat store een feestje naar aanleiding van de nieuwe campagne 'Seduce your skin' met Nederlands topmodel Doutzen Kroes.

In hun flagship store aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam Zuid, kwamen de genodigden bij elkaar om de nieuwe collectie te bekijken. Maar ze waren er ook om een glimp op te vangen van het nieuwe gezicht van de campagne, Doutzen Kroes. Fashionably late arriveerde ze terwijl het feestje al in volle gang was. Paparazzi struikelden haast over elkaar heen om de Friezin vast te kunnen leggen.

Gasten
Te gast waren onder andere Bastiaan van Schaik, Lieke van Lexmond, Karin Swerink van Glamour en Hilmar Mulder van Grazia. Presentatrice Renate Verbaan die vertelde over Repeat en liet Doutzen aan het woord. Even later werd de show echter gestolen door een andere gast. Jort Kelder liep dwars door de winkel heen met een Alpaca. Jort had de lama meegenomen voor opnames van zijn programma ‘Bij ons in de PC’. Het beestje viel in de smaak en zelfs Doutzen ging ermee op de foto. Pas na enkele uren keerde de presentator weer huiswaarts met zijn tijdelijke accessoire.

Repeat
De nieuwe herfst/winter-campagne van Repeat Cashmere heet ‘Seduce your skin’. De collectie bestaat vooral uit de kleuren zwart, beige en paars. Eigenaren Joe en Claire Tugendhaft en hun dochter Noemie Tugendhaft waren zichtbaar in hun nopjes met het geslaagde feest en de nieuwe collectie.

Jimmy Choo?
Het waren echter niet alleen de kleren in de Repeat-winkel die opvielen. De zusjes Lieke en Jetteke van Lexmond waren geheel gehuld in kleren van Jimmy Choo voor H&M. De dames zijn door H&M gevraagd om de kleren uit de collectie te dragen.

Klik hier voor de video