TOP

Recessiepas: voordeel voor ondernemers en klant

Het geluid van een kraaiende haan als merknaam. Je moet er maar opkomen. QkulleQ (spreek uit als kukeleku) is een 'recessiepas' die consumenten en ondernemers korting biedt. Iedereen in Nederland kan zich aanmelden via www.recessiepas.nl voor de gratis pas.

Consumenten krijgen met de QkulleQ bijzondere kortingen en ondernemers de mogelijkheid tot gratis landelijke advertenties. Het enige wat de organisatie in ruil terug vraagt aan ondernemers is een aanbieding voor pashouders of een prijs ter beschikking stellen. Vervolgens zorgt de organisatie van QkulleQ voor landelijke promotie. De prijzen die de ondernemers ter beschikking stellen kunnen dagelijks gewonnen worden bij een verloting. Want het pasnummer staat namelijk gelijk aan een lotnummer.

Voor de mensen die in de regio Kampen wonen, hebben dubbelop voordeel. Het Leger des Heils in Kampen heeft besloten de openingstijden van de tweedehandskledingwinkel te verruimen. Op haar website is er sinds kort ook een ‘Koopjeshoek’ voor meubels en andere artikelen voor lage prijzen.