TOP

Rafael Nadal ‘gezicht’ van ondergoedcollectie Tommy Hilfiger

De Spaanse tennisser Rafael Nadal heeft een deal gesloten met Tommy Hilfiger. De komende twee jaar zal Nadal onder andere de underwear-lijn van Hilfiger promoten.

In tegenstelling tot andere topsporters heeft Rafael Nadal zich tot nu toe nog nooit als brand ambassador aan een merk verbonden. Voor Tommy Hilfiger zal de wereldberoemde tennisser de komende twee jaar niet alleen de ondergoedlijn promoten, maar ook de tailored collectie en de nieuwe geur, TH Bold.

Technischer product

Nadal is aangetrokken om de ondergoedlijn van Hilfiger, die al 20 jaar bestaat, te relaunchen. Zo wordt het product technischer, met onder andere een speciale stretch microfiber bovenband. “We zijn een global brand en Nadal heeft een global bereik,” zegt Hilfiger over de samenwerking tegen modesite WWD.com. “Bovendien ziet hij er fantastisch uit in onze kleding en ondergoed.”

Het merk benadrukt dan ook dat de foto’s absoluut niet zijn bewerkt. Eerder dit jaar was er ophef over de campagne van popster Justin Bieber voor Calvin Klein, wiens boxershort en borstkas iets leken te zijn ‘opgevuld’.