TOP

Quiksilver onthult eerste outdoor collectie

Lieten de meeste sportmerken de outdoor industrie jaren links liggen. Tegenwoordig vinden ook zij het een interessant en lucratief segment. In navolging van andere bekende sportmerken lanceert ook surf en lifestylemerk Quiksilver een outdoor collectie speciaal voor vrouwen.

Vanaf het moment dat Quiksilver het daglicht zag in 2008, heeft het merk zich met name gericht op surf en lifestyle producten. Quiksilver heeft echter ontdekt dat met name steeds meer vrouwen buiten actief zijn. Tijdens het hiken, mountainbiken, bergbeklimmen en ander outdoor activiteiten willen ze modieuze en functionele kleding dragen. Het merk heeft daarom deze winter in de winkels een outdoor collectie gelanceerd speciaal ontworpen voor vrouwen.

Tijdloos en vrouwelijk

De collectie combineert een tijdloze en vrouwelijke look. Gewatteerde jasjes en trenchcoats zijn gemaakt van speciaal ontworpen technische materialen om volgens het merk de meest extreme weersomstandigheden te weerstaan. De kledingstukken zijn multifunctioneel en komen ook in de stad tot hun recht.