TOP

Programma Coiffure Award 2010 bekend

Op 9 mei worden de prestigieuze Coiffure Awards uitgereikt in het RAI Elicium in Amsterdam. Nicolette van Dam presenteert deze gala-avond.

Waylon, Jeroen van der Boom en Evers Slaat door! zorgen voor de muziek en Bekende Nederlanders kunnen ook niet ontbreken: Victoria Koblenko, Bastiaan van Schaik, Jan Jansen, Paul Schulten, Mari van der Ven en nog veel meer BN’ers zullen hun kapsel op de rode loper laten zien. De trendshows worden verzorgd door Maikel Assink, Hairdresser of the Year 2009, en Schwarzkopf Professional.

De prijzen
Kappers uit alle windstreken werd gevraagd een fotoserie in te sturen. De beste kappers dingen mee naar een van de dertien awards. De kappers maken kans op prijzen voor dames- en herenkapsels verdeeld over zes categorieën gebaseerd op verschillende regio’s.

De awards op een rijtje:

– Avant Garde
– Newcomer of the Year (voor kappers van 21 jaar en jonger)
– Hairdresser of the Year Award (de overall Award voor de ultieme winnaar)
– Pers Award (voor de beste kapper volgens de persjury)
– Team Award (voor het beste team)
– Consumer Award (voor de beste foto volgens de consumenten)
– Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year (voor de beste haarkleurspecialist).

Consumer Award
De consument bepaalt wie de felbegeerde Consumer Award mee naar huis neemt. Tot 4 mei kan de consument uit 24 kapsels kiezen. De stemmers maken kans op een kaartje voor de gala-avond van de Coiffure Awards. Nieuwsgierig naar de kapsels? Klik op de pijltjes om een aantal geselecteerde creaties te zien.

Textilia heeft een paar weken geleden de opvallendste haartrends van dit jaar op een rijtje gezet. Lees hier meer over.