TOP

Preview zomercollectie 2011 Outfitters Nation

Afgelopen weekend is de spring/summer 2011 collectie van Outfitters Nation gepresenteerd op de Kleine Fabriek. Deze en meer collecties uit Bengels 3 2010 verschijnen binnenkort op Bengels.nl.

Outfitters Nation heeft voor zomer 2011 de trends vertaald in verschillende thema’s. Zowel voor meiden als jongens overheerst het navythema met de welbekende streep in verschillende kleurencombinaties. Daarnaast is er een thema met rock ‘n rollinvloeden uit de jaren vijftig. Het omvat T-shirts met prints van oude bands, extra strakke skinny jeans met een versleten leren jack. Voor meiden is er het Girl Next Door thema met romantische jurkjes en tops voorzien van kleurige prints van hartjes, stippen en regenbogen. Voor jongens is er tenslotte een stoer sportthema met high tech invloeden, felle kleuren en een sportieve uitstraling.

Outfitters Nation brengt een totaalcollectie rond jeans voor jongeren met maandelijkse leveringen van trendy items in de maten XXS (maat 140) tot en met L. Op de gehele collectie geldt een variërende marge van 2.5 tot 3.5. De jeans zijn verkrijgbaar vanaf maat 21 (inch) en direct uit voorraad leverbaar.

 

Meer collecties zomer 2011 

Meer collecties, gepubliceerd in Bengels 3 2010, vind je binnenkort op Bengels.nl