TOP

Samenwerking Stylistix en A-Brands Quality Wear

A-Brands Quality Wear kondigt met trots de samenwerking aan met styliste Diana Theys en liet haar de zomercollectie 'Stylistix' by Studs & Diamonds voor 2011 tekenen.

Stylistix brengt voor de zomer van 2011 een collectie voor meisjes. Eigenwijs en brutaal zijn de lekker zittende basiselementen gecombineerd met felle baretjes en kniekousen. Klassieke, op Chanel geïnspireerde, jasjes van zachte wollen stoffen, gebreide vestjes en spencers, alles eigentijds door het felle kleurgebruik. Fancy katoenen blazers, jersey shirts en romantische satijnen bloesjes: alles met oog voor detail, college-elementen, gouden knopen en een koninklijk embleem.

Styling BN’ers

Diana Theys verzorgde in 2003 al de styling voor het Junior Songfestival en in 2009 kleedde zij Ralf die voor Nederland naar het European Junior Songfestival ging met ‘Click Clack’. De gestreepte blazer met felgekleurde stropdas is kenmerkend voor de stijl van Diana Theys. Kinderen voor Kinderen klopte bij haar aan en ook volwassen BN’ers raakten geïnspireerd door haar preppy stijl. Ze doet de styling voor onder andere Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Sipke Jan Bousema. Dit jaar doet ze voor de 8e keer het Junior Songfestival.

Burberry 

Diana heeft een voorkeur voor de kindercollecties van Burberry en Ralph Lauren en geïnspireerd door de collecties van Chanel en Galliano combineert Diana klassiek

met pop, maar altijd door zelf stukken te vermaken en verschillende merken en stijlen met elkaar te combineren.

Stylistix by Studs & Diamonds is verkrijgbaar in maat 104 t/m 176. Prijzen variëren van 19,90 voor kniekousen tot 179,90 voor een wollen blazer. Voor winter 2011 zijn de jongens aan de beurt.