TOP

Plein 13 & Greatest Fashion Fair

De mannen- en vrouwenmodebeurs Plein 13 in het World Fashion Centre en de plusmatenbeurs Greatest Fashion Fair van Corneel van der Heiden hebben de handen ineengeslagen. Hun eerste gezamenlijke beurs vindt plaats in het WFC Beursplaza.

Van der Heiden van Greatest Fashion Fair ziet in de samenwerking een mogelijkheid om het internationale karakter van haar beurs te vergroten: “Ik hoop daardoor meer plus-size merken aan te trekken.

Momenteel staan Blueseven, Möller & Co, Yoek, Open End, Samoon, Via Appia Due, B2, No Problem, Wille, PPEP, Samm, Studio, Babyphat, Veto, No Secret, Saperi, Dhio, Verpass, Karoo, Select Secret en Gets al op de lijst. Ik streef naar een totaal van zestig tot zeventig merken, want zoveel zijn er zeker op de Nederlandse markt.”

Jetske Jacobi van het WFC legt uit waarom zij voor deze samenwerking heeft gekozen: “Vanuit het WFC bieden we al vijf pluscollecties, maar met Greatest Fashion Fair wordt het aanbod nog groter. We proberen natuurlijk weer zoveel mogelijk showrooms te openen op beide beursdagen.”

De inschrijvingen voor Plein 13 zijn nog in volle gang. Het WFC verwacht niet alleen alle hallen gevuld te krijgen, maar ook weer een mooi aantal bezoekers te trekken. Daarom vindt de vakbeurs tegelijk plaats met Modefabriek, op 24 en 25 januari 2010. “Afgelopen editie merkten we dat dit een gunstige uitwerking heeft op het animo.” Het WFC zorgt voor een gratis pendeldienst die op beide dagen tussen Modefabriek en het World Fashion Centre rijdt.

Datum
: 24-25 januari 2010
Locatie: WFC Beursplaza
Infowww.plein13amsterdam.nl