TOP

Lebelz nieuw agentuur voor Strellson

Lebelz is de nieuwe vertegenwoordiger van Strellson. Het Zwitserse mannenmodelabel maakte de switch van Loods 04A Mode-agenturen nadat eigenaar Enrico Remoundos naar Waalwear vertrok.

“The Holy Fashion Group klopte eigenlijk op het juiste moment bij ons aan”, vertelt Rogier van Kleef. “Strellson past binnen onze visie. Ze zijn professioneel, financieel solide en hebben een goed marketingappartaat. Daarnaast bedienen ze twee kanten van de markt, de formele en informele. Zo is er een sportswearcollectie die goed aansluit bij onze klantenkring.”

Windsor en Joop!
Terwijl voor Strellson na de stopzetting van Loods 04A Mode-agenturen snel een nieuw agentuur werd gevonden, is dat voor de andere merken van The Holy Fashion Group Windsor en Joop! nog niet gebeurd. Van Kleef: “We kiezen in eerste instantie alleen voor Strellson, maar wellicht denken we hier over 6 tot 12 maanden anders over. Over de collectie van Joop! waren we aangenaam verrast. We dachten dat deze erg Duits zou zijn, maar dat is absoluut niet zo. De komende tijd zullen we kijken hoe Joop! binnen onze organisatie past.”

Beurs
Lebelz staat met Strellson niet op de Pitti Uomo, wel op Bread&Butter in Berlijn en op de Modefabriek. Op de laatste samen met Milestone en Jacques Britt en de eigen merken Blue Industry en Jackett & Sons.