TOP

Pilotstore voor 4funkyflavours

4funkyflavours deelt met het jeanslabel Lois en vrouwenmodelabel MLY een winkelruimte in de Eindhovense Machinekamer. De officiële opening vond plaats op donderdag 6 december. Jurgen van der Sanden van 4funkyflavours: "Nergens wordt 4funkyflavours zo compleet aangeboden als in deze nieuwe pilotstore die maar liefst 700 m2 telt."

Waarom een popupstore?
“We zijn gestart als een popupstore, vanwege de snelheid waarmee het hele project is opgestart. Inmiddels zien we het meer als een pilotstore. Met pilot bedoelen we dat we in de volle breedte retail van heel dichtbij willen meemaken. We willen niet alleen leveren aan andere retailers, maar ook zelf ervaring opbouwen en op de hoogte blijven hoe retail zich de komende jaren gaat ontwikkelen. Het gaat om het gehele scala aan zaken die daarbij komen kijken, zoals presentatie, inrichting, beleving, productontwikkeling, direct klantcontact met zowel b2b als b2c. We willen hiermee de randen opzoeken en ondervinden wat voor ons en onze klanten werkt.”
Wie en wat denken jullie te bereiken met de pilotstore?
“Wij willen er onze huidige klanten mee bereiken, maar ook kijken hoever we de regio Eindhoven kunnen informeren over onze producten. We merken echter al vanaf het begin dat het bereik verder gaat dan Eindhoven. Zo zijn er klanten uit Brussel, Amsterdam en Düsseldorf op bezoek geweest.”
Zijn er plannen voor meer winkels?
“Er zijn plannen voor meer winkels, maar die hangen wel af van de ervaringen die we op gaan doen. er zijn nog geen concrete locaties meer we hebben wel een wereldvisie en het idee is dus verder te kijken dan alleen de Benelux.”

Info:
De Machinekamer is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 12:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur net zoals de eerste en derde zondag van de maand.