TOP

Peter Ingwersen nieuwe creative director van WE Fashion

Vandaag start Peter Ingwersen (49) als creative director bij WE Fashion. De Deen deed onder andere ervaring op bij Day Briger et Mikkelsen en gaat leiding geven aan de creatieve afdelingen binnen WE Fashion, marketing en design.

De Deen Peter Ingwersen heeft een grote staat van dienst in de fashion industrie. Voordat hij bij WE Fashion begon, was hij ceo en creative director bij het Deense merk Day Birger et Mikkelsen. Vanaf 2004 was hij ceo en creative director bij het door hem zelf opgerichte modelabel NOIR en stoffenmerk Illuminati II. Daarvoor was hij Brand Director bij Levi’s Strauss & Co. Peter Ingwersen: “WE Fashion is in staat om een revolutie te ontketenen in de winkelstraat en daaraan wil ik graag mijn bijdrage leveren.”

Wouter Kolk: “Peter is een sterke aanvulling op ons management team. Zijn kennis en creativiteit passen goed bij de richting die WE Fashion op wil gaan. Wij verwachten dat Peter een goede invulling kan geven aan het Noord-Europese handschrift dat onze collectie typeert.” Ingwersen rapporteert rechtstreeks aan Wouter Kolk, CEO van WE Fashion.

Over WE Fashion
WE Fashion is een internationale modeketen. Met circa 250 winkels en 3.000 medewerkers is WE Fashion vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. WE Fashion heeft een partnership gesloten met het Chinese bedrijf Uniquepai. In China zijn inmiddels 20 WE Stores geopend, van Beijing tot aan Shanghai.