TOP

Organisator Brian Duffy over de nieuwe mannenmodebeurs Stitch

Organisator van de nieuwe mannenmodebeurs Stitch, Brian Duffy, ziet ook graag Nederlandse merken in Londen showen, zo meldt hij ons in een vraagantwoord interview. "Nederland staat bekend om de goede mannenmerken."

Hoeveel merken hebben zich inmiddels ingeschreven?
Brian Duffy: “We voeren op dit moment gesprekken met meer dan 300 Engelse en Europese merken.”

Welk merken hebben zich aangemeld?
Brian Duffy: “We zullen onze beursvloer met internationaal, bekende merken vullen, maar welke dit precies zijn kunnen we pas over een paar werken vertellen.”

Zijn er ook Nederlandse mannenmodemerken aanwezig?
Brian Duffy: “Nederland staat bekend om de goede mannenmodemerken en we willen er zeker een aantal een stand aanbieden. Met een aantal is inmiddels persoonlijk contact opgenomen.”

Waarom hebben jullie, als Spaanse beursorganisator, Londen als locatie gekozen?
Brian Duffy: “We merkten dat er onder Engelse mannenmodemerken behoefte was aan een beurs in Londen. De stad dient als een goed podium voor de internationale mode-industrie, daarnaast komen er een aantal mooie merken met een rijke geschiedenis vandaan. Ook de huidige koers van de pond en sterke euro maakt Engeland als beurzenland interessant voor Europese merken en inkopers.”

Op hetzelfde moment vindt de vrouwenmodebeurs Pure plaats. Is er een shuttledienst
beschikbaar tussen beiden beurzen
?
Brian Duffy: “We willen inderdaad een shuttle service aanbieden tussen Stitch en diverse beurslocaties in Londen. Maar ook om gewoon door de stad te kunnen reizen.”