TOP

Fietsbeurs Bike Motion Benelux staat weer voor de deur

Bike Motion Benelux, de beurs voor de sportieve fietser, wordt dit jaar gehouden van vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november.

Tijdens Bike Motion Benelux 2009 exposeren alle toonaangevende importeurs en fabrikanten van fietsproducten met een sportief karakter hun nieuwe collectie voor het seizoen 2010. Verder worden er op de beurs demonstraties gegeven en zijn bekende topsporters uit de fietswereld aanwezig.

Raps
Ook vertegenwoordigd op Bike Motion is Raps. Samen met het schoenenmerk Sidas brengt Raps een schoen op de markt die door verwarming tot 70 à 80 graden volledig vacuüm om de voet kan worden gezogen. Ook de zool wordt verwarmd, waardoor deze zich optimaal naar de voet kan vormen. Het resultaat is een paar schoenen dat volledig de vorm van de voeten volgt. Dat zorgt ervoor dat prikkelende en slapende voeten tijdens het fietsen voorgoed verleden tijd zijn.

 

Vakhandel
Bike Motion Benelux is er natuurlijk ook voor de vakhandel. Allle trends op het gebied van sportieve fietsproducten zijn er te vinden en vakhandelaren kunnen zich op maandag 2 november oriënteren op hun inkoop tijdens de speciale vakdag. Alleen mensen met een uitnodigingskaart of perskaart hebben toegang op deze laatste beursdag.