TOP

Oranjekoorts levert retail 140 miljoen euro op

Pik jij ook een graantje mee van de Oranjekoorts? Volgens Brancheorganisatie Detailhandel Nederland levert de voetbalgekte maar liefst 140 miljoen euro voor de retail op. Wij zetten de mooiste Oranjeacties voor je op een rij.

Als Nederland verder komt in het toernooi kan de Oranjekoorts voor nog meer omzet zorgen, meldt Sander Golberdinge van Detailhandel Nederland. Niet alleen straten kleuren oranje, ook etalages veranderen langzaam in een oranjezee met vlaggetjes, oranjekleding en accessoires. “Veel mensen hebben al inkopen gedaan om straks samen met familie, buren, vrienden en vriendinnen de wedstrijden te kijken. De Oranje-drukte in de winkels loopt vanaf komende week verder op.”

Ierland ook
Nederland is overigens niet het enige land waar EK-gekte overheerst. De Ieren kunnen er ook wat van. Retailers verwachten hier een extra omzet van 250 miljoen euro.

Het Oranjeaanbod
Wij vroegen onze lezers hun speciale Oranjeacties met ons te delen. De beste kun je hiernaast bekijken. Wil je ook je Oranjecreatie met ons delen? Mail deze dan naar l.bosman@texitlia.nl.