TOP

Online watersportwinkel Nautickids organiseert koopavond

Webwinkelen is leuk en praktisch. Toch vindt Nautickids, een online watersportwinkel voor kinderen, direct contact met klanten erg belangrijk. Daarom organiseren Nautickids en Dekker Watersport op 9 juni 2011 samen een speciale koopavond.

Nautickids is een webwinkel in Nederland die zich met een ruime keus watersportkleding speciaal richt op kinderen. In samenwerking met Dekker Watersport in Zaandam organiseert de webwinkel een ‘meet & greet’ koopavond. Tijdens deze avond in de winkel van Dekker Watersport is het Nautickids assortiment in het echt te zien en kunnen bezoekers terecht voor informatie over bijvoorbeeld de aanschaf van een reddingsvest of zeilpak.

Kids én volwassenen

Nautickids heeft zeilkleding, reddingsvesten en casual kinderkleding vanaf maat 56 tot en met maat 176 voor kinderen van 0 tot 12 jaar van onder andere de merken Helly Hansen, Imhoff, Gaastra en North Sails. Ook volwassenen kunnen hun zomeroutfit gedurende deze avond bij elkaar shoppen. Dekker Watersport heeft alles voor de boot, maar ook een grote collectie casual kleding en zeilkleding voor volwassenen van gerenommeerde watersportmerken als Helly Hansen, Imhoff, Gill, Musto, Gaastra en North Sails.