TOP

Object Collectors Item start webblog ‘New Kids on the Blog’

Het Deense streetwearmerk Object Collectors Item is een blog gestart onder de naam New Kids on the Blog. Op de weblog schrijven vijf meiden over hun passie: mode. Een van de 'kids' komt uit Nederland.

De 25-jarige Ghazaleh woont in Amsterdam, studeert aan de Rietveld Academie en werkt als video-artiest. Ook de andere vijf meiden werken of studeren als kunstenaar, stylist, model of schrijver. En omdat ze geen geld hebben voor Alexander Wang, Martin Margiela and Balenciaga, zijn ze ijzersterk geworden in het vinden van de beste koopjes, de coolste vintage en leukste shops in de stad waar ze wonen. Op de website New Kids on the Blog schrijven de vijf over tips, looks en must-do’s, -see’s & -haves’.

True Objects

Object Collectors Item introduceert voor de winter van 2010/2011 een geheel nieuwe lijn binnen de collectie; True Objects. Deze raw denim lijn is stoer en edgy en heeft als main focus denim. Door de toevoeging van de nieuwe lijn is de collectie van Object vanaf herfst 2010 onderverdeeld in twee lijnen; True Objects en Collectors items. Waar bij True Objects de focus op denim ligt, jonge, trendy stijlen met een sexy touch, toont Collectors Item een meer vrouwelijke lijn met uitgewerkte details en simpele zachte vormen.

Lees meer over de nieuwe collectie van Object Collectors Item