TOP

Non by Kim te koop bij Maison de Bonneterie

Mannenmodedesigner Kim Bakker gaat haar ontwerpen tijdens de opening van Amsterdam Fashion Week Downtown in de tijdelijke Fashion Store in Maison de Bonneterie presenteren.

Het is voor het eerst dat de kleding van het label Non by Kim te koop zal zijn. In De Bonneterie zal een store-in-store presentatie te zien zijn van de kleding en levende vleesetende planten, de inspiratie van de collectie. Naast de collectie van Kim Bakker zullen verschillende andere designers van 23 tot 31 januari hun nieuwste kleding verkopen in de Fashion Store van Maison de Bonneterie.

De exclusieve stukken zijn handgemaakt in het atelier van Non by Kim in Amsterdam. De vernieuwende ontwerpen, waar het label om bekend staat, zijn uitgevoerd in verfijnde Italiaanse stoffen. Het handwerk en de nauwgezette afwerking maakt deze limited edition items stuk voor stuk uniek.

Tijdens de opening van het Downtown programma zal Bakker zelf aanwezig zijn. Zij wordt vergezeld door twee modellen die kleding zullen dragen uit de getoonde collectie. De opening is op 23 januari van 14.00 tot 15.30.