TOP

Elton IJpma: nieuwe showroom WFC, nieuwe merken

Elton IJpma heeft een nieuwe showroom betrokken in het WFC. Op de derde verdieping toont hij voortaan de collecties van Retour Denim de Luxe, Van Hassels, Fred&Ginger, Goosecraft en Rubber Duck.

Het Belgische Van Hassels is terug op de Nederlandse markt. Het merk, dat al meer dan vijftig jaar zeer goed verkoopt in België, maakt tegenwoordig deel uit van het beursgenoteerde Fred&Ginger. Dit heeft een zeer positieve en verfrissende weerslag gehad op de collecties van zowel Van Hassels (maat 104-182) als Limon (maat 80-116). Kenmerkend voor deze merken zijn de hoogstaande kwaliteiten en pasvormen. Door eigen productie in Europa zijn de complete en snelle leveringen (twee collecties per jaar) al jaren een handelsmerk.

Ook Gooscraft kids is nieuw bij Elton IJpma Agenturen. Het merk wordt al vertegenwoordigd door Hop Agenturen, maar om in de toekomst de Nederlandse klanten nog beter te kunnen bedienen, is er voor gekozen om ook met Elton IJpma Agenturen in zee te gaan. Gooscraft kids is een hip, volwassen leer label met een jassenlijn voor jongens en meisjes in maat 92 tot en met 176. Voor komend najaar is een nieuwe kidslijn ontwikkeld die onder meer bestaat uit biker- en bomber jasjes en fake fur in frisse kleuren voor de meisjes.  

De snowjoggers van Rubber Duck zijn al een hit voor de volwassenen, maar nu kunnen de kids (maat 28-35) ook in deze warme en wind/water bestendige boots stappen. De nieuwe fall 2010 collectie bevat onder meer spetterende lak kwaliteiten in wit, paars, roze en zwart die helemaal aansluitend bij op de wintertrends van nu.  

Elton IJpma Agenturen is te bereiken op 06-50285322