TOP

Nomad steunt teams tijdens Amsterdam Dakar Challenge

25 jaar geleden sponsorde Nomad al de auto's en motoren in de Parijs-Dakar rally. Dit jaar steunt het Nederlandse merk twee teams in de Amsterdam Dakar Challenge voor het goede doel.

De teams die Nomad gaat ondersteunen zijn Team Coolrunnings en het Discovery Channel-team. Het doel van de teams is om in een barrel ter waarde van maximaal 500 euro van Amsterdam naar Dakar te rijden. Naast een uitdaging voor de teams om de eindstreep te halen, is deze challenge ook bedoeld om op een bijzondere manier geld in te zamelen voor het goede doel.

Serious Request
De Amsterdam Dakar Challenge is namelijk onderdeel van de 3FM Serious Request, een geldinzamelactie die de radiozender organiseert ter bestrijding van malaria. Ieder team doneert minimaal 2000 euro aan het Rode Kruis. De challenge start op 1 december om 11 uur bij Café Noorderlicht in Amsterdam. Op 18 december, de dag dat de DJ’s van 3FM in het Glazen Huis plaatsnemen, zullen de teams over de finish in Dakar komen.

Volgen
De 3FM Serious Request editie van de Amsterdam Dakar Challenge is te volgen via de radio op 3FM, op televisie via Discovery Channel en via verschillende websites.