TOP

Nomad opent eerste eigen winkel in Arnhem

Halverwege de maand mei gaat het gebeuren. Het Nederlandse merk Nomad opent dan de deuren van haar eerste monobrand store in Arnhem.

Ondanks het sluiten in de afgelopen twee jaar van een aantal gerenommeerde outdoorwinkels in Arnhem en omgeving hebben ze bij Nomad bijzonder veel vertrouwen in de toekomst. Volgens directeur Barry Kooijmans, is de merkbekendheid van Nomad ongelooflijk groot, maar de zichtbaarheid kan, voornamelijk in de grote binnensteden, beter. Onder de rook van de slaapzakkenfabriek in Zevenaar, wil het merk met de opening van deze winkel een positieve impuls geven aan de merkbeleving van Nomad in de directe omgeving.

Eigen podium

Gelegen op slechts 20 minuten van het hoofdkantoor van Nomad, zal de winkel nauw samenwerken met diverse afdelingen van het hoofdkantoor. “Voor de consument is het een winkel, voor ons is het een platform”, zo licht Kooijmans toe. “Al jaren merken we dat rechtstreeks contact met de consument cruciaal is om goed en tijdig in te spelen op marktontwikkelingen. Deelname aan diverse beurzen zoals de Vakantiebeurs en de Fiets- en Wandelbeurs, gesprekken met de eigen testteams en diverse sponsorprojecten zijn altijd weer bijzonder leerzaam en inspirerend. Een eigen podium, zoals de winkel in Arnhem, levert ons een veelvoud aan informatie en inspiratie op.”

De Nomad store wordt gevestigd op de Koningstraat 54a in Arnhem.