TOP

NLStreets Award voor favoriete winkelstraat

NLStreets strijdt tegen de vervlakking van het winkelaanbod en organiseert dit jaar voor het eerst de verkiezing van de leukste winkelstraat van Nederland.

Tot 11 december 2008 kunnen bezoekers van de site NL Streets stemmen op hun favoriete winkel en hun favoriete winkelstraat. Op die datum worden de stemmen geteld en de 5 leukste ondernemers en 5 leukste winkelstraten via de website en dagblad De Pers bekend gemaakt. Deze genomineerden strijden dan om de titel: “De leukste winkelstraat en leukste ondernemer van Nederland”.

Bezoekers van de website die hun stem uitbrengen staan mooie prijzen te wachten. Het prijzenpakket bestaat uit eenmaal een shopbudget ter waarde van € 500,- te besteden in de winnende winkelstraat; en vijf maal een cadeaubon voor een heerlijk weekendje weg ter waarde van € 175,- te boeken via weekendjeweg.nl;

NL Streets startte vier jaar geleden met het offensief tegen de vervlakking van het winkelaanbod. De website brengt ondermeer de winkelstraten in beeld waar hippe boetiekjes en trendy horeca afgewisseld worden met authentieke interieurzaken en ambachtelijke speciaalzaken: straten waar shop-a-holics blij van worden.

Inmiddels zijn twintig steden, vijfenzestig winkelstraten en meer dan duizend ondernemers aan dit platform verbonden.