TOP

Nikkie strikt Kate Moss als nieuw gezicht

Topmodel Kate Moss wordt het gezicht van modemerk Nikkie en is te zien in de najaarscampagne 2017. Dat maakte Nikkie Plessen dinsdagavond bekend tijdens haar modeshow.

Kate Moss is vanaf het najaar 2017 te zien in alle campagne-uitingen van Nikkie. Bijzonder, want het topmodel doet het wat tegenwoordig rustiger aan en is selectief in haar keuzes voor modellenwerk. De samenwerking werd dinsdag 13 december bekend gemaakt tijdens de presentatie van de collectie voor voorjaar-zomer 2017 in Amsterdam, waar Kate Moss front row zat.

See now, Buy now

Alles was uit de kast getrokken voor deze show. Op de catwalk liepen bekende modellen als Maartje Verhoef en Bregje Heinen. Ook internationaal topmodel Natasha Poly was als special guest aanwezig. Onder het motto See now, Buy now showde het modemerk bewust de collectie die vanaf deze maand in de winkels ligt, en niet de najaarscollectie 2017. Via een livestream op de website van RTL Boulevard konden consumenten direct meegenieten van de show.

Internationaal

Met Kate Moss als ambassadeur wil Nikkie Plessen haar merk, dat ze vijf jaar geleden begon, internationaal op de kaart zetten. “Ik ben waanzinnig trots op het feit dat topmodel Kate Moss het nieuwe gezicht van Nikkie is”, zegt Nikkie Plessen in een persbericht. “Kate belichaamt zo goed wat ik wil uitstralen met mijn modelabel: ze is stoer en sterk, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk en sexy. Dat zij Nikkie wil vertegenwoordigen als muze, is natuurlijk fantastisch. Kate Moss is ook voor mij persoonlijk altijd het ultieme voorbeeld van stijl geweest.”