TOP

Nieuwsoverzicht: Forever 21, Superdry en ‘Modepolitie’

De Amerikaanse modeformule Forever 21 opent een eerste winkel in Nederland, de mede-eigenaar van het Britse label Superdry stapt op en Thijs Willekes presenteert het hernieuwde tv-programma 'Modepolitie'.

Forever 21
De Amerikaanse modeketen Forever 21 komt naar Amsterdam, meldt vastgoedontwikkelaar Emmes Group. De eerste Nederlandse winkel van de keten zal zicht vestigen in het pand Rokin Plaza, gelegen aan de Kalverstraat en het Rokin in Amsterdam. Forever 21 is opgericht in 1984. De Amerikaans modeketen heeft wereldwijd meer dan 500 winkels en is momenteel actief aan het expanderen in Europa, Azië en in het Midden-Oosten.

Superdry
Theo Karpathios, een van de oprichters van de Britse modeonderneming Supergroup, is per direct opgestapt. Supergroup is het moederbedrijf van het label Superdry. Karpathios gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Nadat het nieuws bekend werd gemaakt, daalde de waarde van de aandelen in het modebedrijf met 2,7%. Wie Karpathios gaat opvolgen is nog niet bekend.

‘Modepolitie’
Het format ‘Modepolitie’ komt na jaren afwezigheid weer terug op de buis. Thijs Willekes en stylist Manon Meijers nemen het stokje over van Nada van Nie en Patty Zomers die het programma in 2003 en 2004 presenteerden. Mode-overtreders worden bestraft met een make-over van Willekes en Meijers. Vanaf 27 augustus op RTL5.