TOP

Nieuwe zakencollectie voor vrouwen

Leoni van Dreumel heeft een pakkencollectie opgezet voor de zakenvrouw. Van Dreumel heeft zelf geen modeachtergrond, maar wel genoeg gebruikerservaring als voormalig belastingadviseur en manager juridische opleidingen.

“Op mijn werk liep ik dagelijks in een pak. Omdat ik de blazers altijd vaker droeg dan de broeken, die ik na één of twee dagen alweer wilde wassen, liep ik halverwege de week in diverse combinaties bij elkaar”, zegt Leoni van Dreumel. “Ik ben dol op leuke blouses, maar ze zijn altijd net te kort om in je broek te doen of zitten net te strak bij de oksels, zodat je na een uur al met zweetplekken onder je armen uit de vergadering komt.”

Van Dreumel heeft de pakkenlijn ‘Leoni Suits’ opgezet waarbij alle blazers en broeken en rokken met elkaar zijn te combineren. “De blazers hebben lekker lange mouwen, omdat ik zelf altijd koude polsen en handen kreeg bij het typen. Zo zijn de oksels niet te strak, om ongewenste zweetplekken te voorkomen. De stof is lekker zacht, elastisch en wasbaar. Zelfs de voering is stretch.”

De blouses zijn aan de onderkant lang en recht gemaakt, zodat ze gemakkelijk in de broek kunnen worden gedragen en er niet uit gaan bij het zitten. Alles heeft een praktische pasvorm.

Het merk wordt op dit moment alleen nog via de eigen webshop verkocht.