TOP

Nieuwe winkelopeningen street- en activewear

Goede tijden voor het street- en activewearsegment. Deze weken openen meerdere nieuwe vestigingen van onder meer Denham, Aspact en Catwalk Junkie. Ben van’t Veld van Catwalk Junkie: “Het is onze strategie om jaarlijks één tot twee nieuwe zaken te openen.”

Aspact heeft onlangs twee nieuwe filialen geopend: in Groningen en Breda. Door de verse aanwinsten komt het aantal vestigingen van de street- en activewearketen op tien (Amsterdam (2x), Eindhoven, Maastricht, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Breda en Groningen) plus een online shop. Sinds 2014 timmert de formule aan de weg door luxe sneakers en street- en activewear aan te bieden van merken als Filling Pieces, ETQ, Mason Garments, Dsquared, Parajumpers, Daily Paper en het eigen label Aspact.

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie breidt eveneens verder uit: eind maart opent het merk van USP Fashion en het zusterlabel van Kultivate de deuren van een nieuwe winkel in de Utrechtse Zadelstraat. Het merk heeft al enige tijd een brand store aan de Amsterdamse Prinsengracht. “Deze winkel doet zoveel goeds voor het merk”, vertelt Ben van’t Veld, eigenaar van USP Fashion. “Ook op retailers en de online business heeft het een positieve invloed. Een eigen winkel geeft een merk net wat meer lading. Nu de collectie flink is gegroeid, kunnen we in de winkels een compleet beeld presenteren.”

Nog een winkel

Catwalk Junkie hoopt rond september nog een winkel te openen in een grote stad, geeft Van’t Veld aan. “Het is onze strategie om jaarlijks één tot twee nieuwe zaken te openen.”

Denham

Ook Denham bouwt het winkelportfolio uit: donderdag 1 maart opent een nieuwe vestiging aan de Rotterdamse Meent 65A.

Catwalk Junkie Utrecht winkel

Denham Rotterdam winkel