TOP

Dutch Dandies en Denham lanceren samen jeans

De Nederlandse modemerken Dutch Dandies en Denham hebben samen een jeans op de markt gebracht. Het is een geklede spijkerbroek gemaakt van Italiaans denim, zo staat in een persbericht.

Foto’s: Dutch Dandies

De jeans die de merken samen hebben gelanceerd is een combinatie van de twee labels: enerzijds het geklede karakter van Dutch Dandies en anderzijds de deniminvloed van het Amsterdamse label Denham. Het resultaat is een slanke pasvorm met twee steekzakken, waardoor de broek ook als chino kan worden dragen. De speciale details zitten in het logo op een steekzak en achterzijde en speciale belettering op de knopen.

Candiani

De zogeheten ‘Dutch Dandies x Denham jeans’ is er in twee wassingen en is geweven door de vooraanstaande Italiaanse denimwever Candiani. Candiani is een klein stadje in de buurt van Milaan waar veel premiummerken denim vandaan halen. Deze jeans is verkrijgbaar bij mannenmodeketen OnlyforMen – eigenaar van Atrium House of Brand, het wholesalebedrijf waar onder meer Dutch Dandies onder valt. De andere merken zijn Campbell, Victim en Donkervoort.