TOP

Nieuwe monobrandstores in Nederland

Het mag dan crisis zijn; dat weerhoudt merken er niet van om winkels te openen in Nederland. G-Star opent een nieuwe winkel in Arnhem, Dockers in Haarlem, Superdry in Rotterdam en Gaudi in Den Haag.

G-Star opent in september een nieuwe winkel (360 vierkante meter) in een monumentaal pand in de Vijzelstraat in Arnhem. De winkel is een samenwerking met de Gebroeders Coster BV, die verschillende franchisewinkels van G-Star heeft en in september ook de eerste G-Star Women winkel opent in Amsterdam.

Dockers

Dockers heeft in Haarlem een winkel geopend volgens het nieuwste winkelconcept, in grijstinten en warm oranje. Op negentig vierkante meter wordt hier ingezet op het uitgebreide aanbod ‘khaki’s, inclusief de premiumlijn. De laatste jaren zijn verschillende Dockers-winkels in Nederland gesloten nadat werd overgestapt van franchise naar winkels in eigen beheer. Er zijn nu 6 Dockers-winkels in Nederland.  

Superdry

Het Engelse merk Superdry opende afgelopen weekend de zesde Nederlandse winkel in Rotterdam Hillegersberg. De winkelinrichting is een mix van vintage met industrieel. Er zijn nu Superdry-winkels in Rotterdam-centrum, Breda, Den Bosch, Amsterdam en Haarlem, plus een Nederlandse webshop.

Gaudi

Het Italiaanse modemerk Gaudi opent deze week de eerste monobrand store in Nederland in Den Haag. Ondernemers Margiet Middelburg en Gerard Hinfelaar openen op de Haagse Bluf de winkel ‘Black Mar’, waarin de eerste Gaudi winkel in Nederland schuilgaat. Gaudi brengt een collectie voor mannen en vrouwen, die zowel sportief en casual als classy en chic is.