TOP

Nieuwe merken op CPH Kids

De Kopenhaagse kindervakbeurs CPH Kids heeft een aantal nieuwe namen weten aan te trekken. Organisator Lone Holm is blij met de, naar eigen zeggen, enorme belangstelling van innovatieve en design-georiënteerde merken uit het kindermodesegment voor haar beurs.

Een van die labels is Aperie dat een nieuwe impuls geeft aan het (kinderkamer-)interieur. Ook Ida T en haar universum van tekeningen heeft zijn weg gevonden naar CPH Kids. Knast by Krutter, eveneens nieuwkomer, beschikt over een jaren 70 vibe. Het kleurrijke ecolabel Maxomorra brengt de natuur binnen met gevoel voor detail, terwijl Pekänjo een mix brengt van klassiek en modern.

Bobo Choses

Een ander nieuw label bij CPH Kids is het Spaanse Bobo Choses met zijn magische prints van stippen, bananen en met de hand geschilderde fietsen.
Pop-up shop

Pop-up shop is geen winkel op de beurs maar een innovatief, tijdloos label met ecologische kleding zonder het aspect ‘sjiek’ uit het oog te verliezen. Het label is terug van weggeweest op CPH Kids.
Catwalk

Op veler verzoek en nieuw ten slotte is de catwalk waar op donderdag 9 augustus 2012 een show plaatsvindt met de meest innovatieve collecties van de beurs.