TOP

15e editie Kleine Fabriek lanceert Trend Space

De aankomende zomereditie van kleine fabriek, op 8 en 9 juli 2012 in de Amsterdam RAI, is alweer de 15e editie van deze internationale vakbeurs voor kindermode en -lifestyle. Nieuw is onder meer het trendforum Trend Space.

Naast de nieuw gevormde segmenten Object+, Star, Industry en Blueprint is er deze editie veel aandacht besteed aan inspirerende extra’s.

Trend Space is het nieuwe trendforum van Kleine Fabriek waar inkopers alles over trends te weten kunnen komen. Er wordt onder meer een expositie ingericht en een gratis trendboek gepresenteerd. Ook is er een trendwatcher aanwezig voor vragen en consulting. Het trendboek is ontstaan uit een samenwerking met de trendbureaus Trendbible, Mudpie, Appletizer, The Cool Collector, Trendspire en Bloei en vanaf de eerste beursdag gratis te downloaden op kleinefabriek.nl

Geen catalogus

In plaats van de gebruikelijke catalogus pakt Kleine Fabriek bovendien uit met een magazine. Daarin zijn niet alleen exposanten te vinden en highlights in het programma, maar ook speciale aandacht gegeven aan trouwe exposanten die al vanaf de eerste editie op de beurs staan.

Indigo Kids

Naast de boekenstand met de mooiste kinderboeken maakt Indigo Kids zijn debuut in het Blueprint segment. Deze pop up store is een variant van de HTNK Onedayshop en speciaal voor Kleine Fabriek verzorgd door het Amsterdamse mode-matchmakingbureau HTNK.

De foto-expositie is gemaakt door het Franse tijdschrift Milk. LikeStationery ten slotte is een designer ‘papierwinkel’ met een mooie selectie notitieboekjes, wenskaarten en paperclips.

Meer info:  http://www.kleinefabriek.nl/